Χαιρετισμός Περιφερειακού Επόπτη Ποιότητας Εκπαίδευσης Χαράλαμπου Αποστόλου



«Χαιρετισμός Περιφερειακού Επόπτη Ποιότητας Εκπαίδευσης , Χαράλαμπου Αποστόλου, προς τους εκπαιδευτικούς  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειακός Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης, σας εύχομαι καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά, με υγεία, χαρά και κάθε επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό έργο σας.

Προσδοκώ σε μια εποικοδομητική συνεργασία, με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρουμε στους μαθητές και στις μαθήτριές μας. Ας θέσουμε ως κεντρικό μας μέλημα τη δημιουργία ενός σχολείου ελκυστικού και συμπεριληπτικού, όπου οι μαθητές/τριες θα μας νιώθουν δίπλα τους, θα έχουν ενεργό ρόλο στην κατασκευή της γνώσης τους, θα αναπτύσσουν σύγχρονες δεξιότητες, θα καλλιεργούν αρχές και αξίες, και πάνω απ’ όλα, θα μαθαίνουν «πώς να σκέφτονται».

Από τη θέση μου, δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας υποστηρίξω για την επιτυχή διεκπεραίωση του έργου σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με e-mail στο dmepoptis@sch.gr, τηλεφωνικά στο Γραφείο μου στο 24610 21351, καθώς και μέσω της Γραμματείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στο τηλ. 24610 49963.

Θα είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Αποστόλου

Περιφερειακός Επόπτης Ποιότητας Εκπαίδευσης

Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.