Μοναδική η συναυλία με την Ματούλα Ζαμάνη στην Ποντοκώμη Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το  Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης Κοζάνης, “Μίκης Θεοδωράκης”, ήταν ο επόμενος σταθμός της τραγουδίστριας και συνθέτριας, Ματούλας Ζαμάνη, το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Η Ματούλα Ζαμάνη παρέα με τους μουσικούς της, με την δυναμική της παρουσία και τη μοναδική της φωνή, έδωσαν μια απολαυστική συναυλία, μοιράζοντας με τον κόσμο τραγούδια που έγιναν επιτυχίες από τη δισκογραφική της πορεία, αλλά και τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Οι θεατές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο  του θεάτρου, για να διασκεδάσουν και να καλοσωρίσουν τον μήνα Σεπτέμβριο με μοναδικά όπλα – όπως σημείωσε και η ίδια την αγάπη και τη μοιρασιά. 

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Αποστόλης Μαλλιάς: Κλαρίνο, Φλογέρες Αποστόλης Γιάγκος: Πλήκτρα, Moog Ανδρέας Ανδρέου: Λαούτο, Ούτι Διονύσης Μακρής: Μπάσο Θωμάς Κωστούλας: Pads, Loops, Τύμπανα Γιάννης Ταβουλάρης

Συντελεστές της συναυλίας

Sound Εngineer Γιώργος Κολεβέντης: Monitoring Γιώργος Ρώμας: Φωτισμοί Παραγωγή: flaskomilia · Βαγγέλης Ρόκας Artwork: Διασυνώ Πρωτοβρόχις Διοργάνωση εκδηλώσης: PANTHEO ART PRODUCTIONS

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.