Combo σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την έκπληξη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Τεράστια παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής, με μεγάλα ντέρμπι να διεξέγονται σε Αγγλία και Ιταλία. Το παραδοσιακό ντέρμπι του Νησιού μπαίνει στο κουπόνι μας, ενώ κι η Ελλάδα πάντα έχει ξεχωριστή σημασία στις εκτιμήσεις μας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται εκτός έδρας, είναι φαβορί, αλλα καλοπληρώνουν μόνο σε combo.

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:00)

Εντάξει, η Γιουνάιτεντ δεν περνάει και τα καλύτερά της χρόνια, αλλά αυτός ο φαβοριτισμός της Λίβερπουλ, στα ντέρμπι, τώρα τελευταία δεν αρέσει. Ούτε έχει βγει κιόλας, μια και η ομάδα του Μάντσεστερ είναι τρία ματς αήττητη στο ζευγάρι. Έχει κάνει καλές προσθήκες μεταγραφικά, τη στιγμή που ο κόουτς Σλοτ των φιλοξενούμενων δεν είναι τόσο έμπειρος στο Νησί σε τόσο απαιτητικούς αγώνες. Μοιάζει να έχει πιθανότητες το 1Χ (Δ.Ε.) στο 1.90.

ΔΕΣ ΕΔΩ: πως παιζεται το μπακαρα

  1. Λεβαδειακός – ΑΕΚ (19:00)

Ο οργανισμός της ΑΕΚ έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη στη Λιβαδειά. Και γιατί θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και για την ηρεμία της ομάδας, στη διάρκεια της διακοπής. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από καλή εμφάνιση και ήττα, στο τέλος, από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Έδειξε, δηλαδή, πρόσφατα ότι μπορεί να κοντράρει μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ θα χρειαστεί περισσότερα από ένα γκολ για να πάρει το ματς. Αξίζει η επιλογή στο combo «2 & Over 2,5» στο 1.83.

  1. Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20:30)

Όσο ενισχυμένος και αν είναι ο Ατρόμητος φέτος, πρωτίστως δεν έχει βγάλει αυτό το χαρακτηριστικό στο γήπεδο. Και σε πιο εύκολα παιχνίδια από ό,τι με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκοράρει με άνεση και τούτο είναι πρόβλημα. Οι Θεσσαλονικείς, αντίθετα, και φάσεις κάνουν και βρίσκουν δίχτυα με ευκολία και έχουν καλή ροή αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιλέγουμε το combo «2 & Over 2,5» στο 2.05.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.