Για το διπλό η Ντόρτμουντ, παιχνίδι με τα γκολ



Με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το κουπόνι είναι γεμάτο και υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις. Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ θέλει να συνεχίσει με νίκες, ενώ υπάρχουν αναμετρήσεις που αναμένονται γκολ.

Δείτε ακόμη: Γνωρίζεις πως κλέβουν στην ρουλέτα;

  1. Άρσεναλ – Μπράιτον (14:30)

Ξεκίνημα με τη γνωστή ώρα για το μεσημεριάτικο ματς στην Πρέμιερ Αγγλίας. Η Άρσεναλ έκανε αυτό που ήθελε, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Άστον Βίλα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας την Μπράιτον. Εκρηκτικό το ξεκίνημα στη σεζόν για τη φιλοξενούμενη, έχει κάνει το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέτει ψυχολογία, σκοράρει εύκολα και μπορεί να το κάνει και απέναντι στην Άρσεναλ. Καλύτερη επιλογή είναι το G/G στο 1.77.

  1. Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ (16:30)

Η Βέρντερ Βρέμης δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω από το 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ στη Γερμανία. Ξεκίνημα με το δεξί για την Ντόρτμουντ, νίκη με υπομονή και 2-0 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου γενικά έδειξε καλή εικόνα στο ματς. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι, έστω και αν μιλάμε για το ξεκίνημα της σεζόν. Ξέρει να παίρνει τέτοια ματς η Ντόρτμουντ. Λογικές οι τιμές φαβορί στο διπλό, που βρίσκεται σε απόδοση 1.88.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.