Οι «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» πήγαν κατασκήνωση! Δείτε φωτογραφίες



Την Κυριακή 25 Αυγούστου οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο. Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» δέχτηκαν με πολλή χαρά την πρόσκληση να συμμετάσχουν στην πρώτη εκκλησιαστική κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.

Στο κατασκηνωτικό κέντρο Βογατσικού οι μικροί κατασκηνωτές αλλά και τα στελέχη και οι εθελοντές της κατασκήνωσης γνώρισαν το άθλημα της τοξοβολίας και τα είδη τόξων.

Παρουσιάστηκαν τα βήματα για τη σωστή συναρμολόγηση ενός ολυμπιακού αντικυρτού τόξου από τους αθλητές του Συλλόγου και στη συνέχεια εφάρμοσαν τις οδηγίες των προπονητών, κάνοντας επιτυχώς την πρώτη τους προπόνηση.

Όλοι οι κατασκηνωτές τοξότες, ηλικίας 7 έως 17 ετών, πέτυχαν τον στόχο τους στα παιχνίδια τοξοβολίας με μπαλόνια, κορδέλες και νερόμπομπες, διασκέδασαν και απόλαυσαν την τοξοβολία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και ιδιαιτέρως τον σεπτό Ποιμενάρχη της κ.κ. Αθανάσιο για την εγκάρδια φιλοξενία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.