Η δυναμική των «νερατζούρι» και τα γκολ εκατέρωθεν στη Λυών



Μπορεί το σημερινό κουπόνι να μην προσφέρει πληθώρα επιλογών, ωστόσο μελετώντας το πρόγραμμα βρίσκουμε ευκαιρίες. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Α’ Ιταλίας, Ίντερ – Αταλάντα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα ματς Ουνιόν Βερολίνου – Ζανκτ Πάουλι και Μορεϊρένσε – Μπενφίκα σε Μπουντεσλίγκα και Α’ Πορτογαλίας, αντίστοιχα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα κορυφαία προγνωστικά για ακριβες σκορ

  1. Λυών – Στρασβούργο (21:45)

Πάμε στο Σαμπιονά, εκεί όπου βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική. Η Λυών πορεύεται δίχως βαθμό και έχουν ξυπνήσει μνήμες από το εφιαλτικό περσινό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκε 2-0 εντός στη Μονακό, ενώ προηγήθηκε η βαριά ήττα με 3-0 από τη Ρεν στην πρεμιέρα. Καλείται να βγάλει αντίδραση με το Στρασβούργο, που όμως αφήνει υποσχέσεις στην εκκίνηση και οι αποδόσεις φαίνεται να το αδικούν. Αποφεύγουμε τον χαμηλό άσο και στρεφόμαστε στο G/G του 1.72.

  1. Ίντερ – Αταλάντα (21:45)

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από την Α’ Ιταλίας. Η Ίντερ μπορεί να μην θάμπωσε με την απόδοσή της, αλλά βρήκε τον τρόπο για να κερδίσει 2-0 τη Λέτσε και να ρεφάρει την ισοπαλία που παραχώρησε στην Τζένοα την πρεμιέρα. Απόψε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Αταλάντα, αλλά οι «νερατζούρι» δεν παύει να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο όταν παίζουν στο γήπεδό τους. Οι φιλοξενούμενοι θα βοηθήσουν το ματς να πάρει υψηλό τέμπο, οπότε θα προτιμήσουμε άσο με Over 2,5 στο 2.44.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.