Για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη 26χρονος στην Πτολεμαΐδα



Συνελήφθη σήμερα (30-08-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Πτολεμαΐδας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 26χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της εξύβρισης, της απόπειρας σωματικής βλάβης, της απειλής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο ημεδαπό να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, αντιστάθηκε σθεναρά και αφού τους εξύβρισε και τους απείλησε απρόκλητα, αποπειράθηκε να τους χτυπήσει με σιδερογροθιά, προκαλώντας φθορές στα προσωπικά αντικείμενα ενός εκ των αστυνομικών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.