Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό, για το γόητρο ο ΠΑΟΚ



Ευρωπαϊκό το κουπόνι, γεμάτο με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Προφανώς και ξεχωρίζει η μεγάλη ρεβάνς του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λανς. Παίζεται η πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ και για τις δύο ομάδες, ενώ ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Ιρλανδία για να κάνει τα τυπικά απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, είναι δεδομένη η διαφορά ποιότητας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση της νέας στοιχηματικής elabet

  1. Παναθηναϊκός – Λανς (21:00)

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δίνει ρέστα πρόκρισης απέναντι στη Λανς, καθώς η ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, τον φέρνει με την πλάτη στον τοίχο. Επιθετικά βρίσκει λύσεις η ελληνική ομάδα και με το πάθος του κόσμου της, θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να τα καταφέρει. Οι Γάλλοι έρχονται χωρίς δύο βασικούς αμυντικούς και θα έχουν θέματα πίσω. Ποντάρουμε στο «G/G & Over 2,5» στο ικανοποιητικό 2.12.

  1. Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ (22:00)

Τα αναμενόμενα έγιναν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πόσο ανώτερος είναι απέναντι στους Ιρλανδούς και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση, εκπληρώνοντας τον στόχο του με το 4-0. Οι γηπεδούχοι θέλουν να προσπαθήσουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο και να μην περάσουν τα ίδια. Το ματς εξαρτάται από τις ορέξεις του ΠΑΟΚ πάντως, που θα κοιτάξει μια νίκη γοήτρου. Το combo «2 & Under 3,5» πληρώνει 2.40.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.