Απολαυστική η συναυλία – αφιέρωμα στον Κοζανίτη μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Χανιώτη – Πλήθος κόσμου στο ΔΑΚ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄«Τα Παρταλόπλα», το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

Ο κόσμος απόλαυσε μια γεμάτη μουσική βραδιά με σπουδαίους καλλιτέχνες από τον μουσικό στερέωμα, για το αφιέρωμα στον Κοζανίτη μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Χανιώτη.

Παρά την ολιγόλεπτη και έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι μουσικοί συνέχισαν επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Γιαννόπουλος Θάνος, Κτιστάκης Αλέξανδρος, Λίταινας Γιάννης, Μυστακίδης Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου Θανάσης, Σεβίλογλου Μάκης, Σταμπολίδου Εύα.

Πλαισίωσαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση ακόμη 15 τοπικοί καλλιτέχνες. 

Την διοργάνωση της συναυλίας  υπογράφουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης και Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄«τα Παρταλόπλα», με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.