31 Αυγούστου & 01 Σεπτεμβρίου FORESTIVAL στο Μικρόκαστρο Κοζάνης (χώρος Fiesta Voio)



Το Πρότυπο Δάσος Δυτικής Μακεδονίας “WESTERN MACEDONIA MODEL FOREST” διοργανώνει το φεστιβάλ του δάσους “FORESTIVAL”, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο Βοϊου (χώρος Fiesta Voio).

Το FORESTIVAL είναι μια ετήσια εκδήλωση που συγκεντρώνει, φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, ερευνητές, startuppers και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να διαμορφώσουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες του μέλλοντος στην αειφόρο διαχείριση των δασών και του περιβάλλοντος, η οποία μετασχηματίζεται καθημερινά λόγω της κλιματικής κρίσης.

  • Περίπτερα ξυλωδών και μη ξυλωδών δασικών προϊοντων, αναρρίχηση σε δέντρα, προσανατολισμός δάσους, πρωτότυπα παιχνίδια, εκπαιδευτικά εργαστήρια, γαστρονομία, συναυλία έντεχνο & ροκ και ακόμη περισσότερα θα λάβουν μέρος κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.
  • Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ακούγοντας τους ήχους των φυτών και των δέντρων με ειδικό εξοπλισμό.
  • Είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε θετική ενέργεια, με forest therapy / δασοθεραπεια, forest bathing, mindfulness-meditation-flexibility-yoga.
  • Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του Joelette (ειδικό αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α. για ορειβατικά μονοπάτια.

FREE CAMPING και ελεύθερη είσοδος για όλους τους επισκέπτες

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Πρότυπου Δάσους Δυτικής Μακεδονίας “WESTERN MACEDONIA MODEL FOREST”:

https://modelforestwm.gr/

Facebook:  Western Macedonia Model Forest- Πρότυπο Δάσος Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.