Αφιέρωμα στο αρχοντορεμπέτικο με την Ασπασία Θεοφίλου και τον Μπάμπη Βελισσάριο στην Κοζάνη



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, μετά την αυγουστιάτικη ανάπαυλα, ξεκινά το δεύτερο μέρος των μουσικών του εκδηλώσεων, με ένα ακόμη σημαντικό αφιέρωμα, το δεύτερο του φετινού καλοκαιριού και σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά που θα ζωντανέψει η Χρυσή εποχή του Αρχοντορεμπέτικου, των δεκαετιών του 50 και του 60 με επιλογές τραγουδιών των μεγάλων μας συνθετών Μιχάλη Σουγιούλ, Φώτη Πολυμέρη, Τώνη Μαρούδα, Νίκου Γούναρη, Μανώλη Χιώτη, Γιώργου Μητσάκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Το αφιέρωμα επιμελείται ο Κώστας Χόντος με μια ορχήστρα αξιόλογων δικών μας μουσικών, του Αλέξανδρου Τσούγιεφ στο ακορντεόν, του Βαγγέλη Μαραμή στο πιάνο, του Ανίβα Παπαβασιλείου στην κιθάρα και τη φωνή, του Μπάμπη Αποστολίδη στο μπουζούκι και του Κώστα Χόντου στο μπουζούκι και τη φωνή.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι ταλαντούχοι Ασπασία Θεοφίλου και Μπάμπης Βελισσάριος, συμμετοχές που σφραγίζουν την επιτυχία του αφιερώματος.

Στην ξεχωριστή, γιορτινή μας βραδιά κάποιοι θα θυμηθούν και πολλοί θα ανακαλύψουν πώς τα αρχοντορεμπέτικα τραγούδια συντρόφευαν τα σκληρά εκείνα χρόνια, χαρίζοντας στον κόσμο όμορφες στιγμές.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9:30 το βράδυ, στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων, στην κερασιά από κάτω.

Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ.

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ. ακριβώς

 Γενική είσοδος 12 ευρώ (περιλαμβάνεται μπύρα ή κρασί ή αναψυκτικό)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.