Ανεβαίνει ο ρυθμός στην Πράγα, ουσία και θέαμα οι «ροχιμπλάνκος»



Απόψε «κλειδώνουν» τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια για τον ενιαίο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δράση έχουμε και στο Κόνφερενς Λιγκ. Το υπόλοιπο κουπόνι πλαισιώνουν αναμετρήσεις κυρίως από την Α’ Ισπανίας (εμβόλιμη αγωνιστική), το Λιγκ Καπ Αγγλίας και τη Β’ Ιταλίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα

  1. Σλάβια Πράγας – Λιλ (22:00)

Η Λιλ κέρδισε 2-0 τη Σλάβια Πράγας στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Πάντως, οι πρωταθλητές Τσεχίας δεν πρόκειται να πέσουν δίχως μάχη. Άλλωστε, στο γήπεδό τους είναι ισχυροί και βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ομάδα που αρέσκεται σε παιχνίδι πρωτοβουλίας η Λιλ, κάλλιστα η ρεβάνς μπορεί να ανοίξει, συνεπώς επιλέγουμε το Over 2,5 απόδοσης 1.99.

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ (22:30)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 τη Χιρόνα. Θα επιδιώξει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο στην εμβόλιμη αγωνιστική απέναντι στην Εσπανιόλ, που δεν έχει μεγαλώσει ακόμα το ρόστερ της και η μετάβαση στη μεγάλη κατηγορία αναμένεται δύσκολη. Περιμένουμε οι «ροχιμπλάνκος» να επιβάλλουν τον ρυθμό, παίζουμε άσο με Over 2,5 στο 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.