Επιθετική τακτική στα «αστέρια», περνάει από το «καμίνι» η Μπάρτσα



Προσφέρει επιλογές το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δράση έχουμε σε Α’ Ισπανίας και Β’ Ιταλίας. Έντονο είναι το αγγλικό στοιχείο στο υπόλοιπο πρόγραμμα, με αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι καλύτερες προσφορες stoiximan για σήμερα

  1. Γαλατάσαραϊ – Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Η Γιουνγκ Μπόις εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Γαλατά, επικράτησε 3-2 κι έκανε βήμα πρόκρισης. Με τη δύναμη της έδρας, οι Τούρκοι θα ψάξουν την ανατροπή, ωστόσο αμυντικά έχουν πολλά προβλήματα. Ούτε η πρωταθλήτρια Ελβετίας παίρνει καλό βαθμό στο κομμάτι της αναχαίτισης. Περιμένουμε ματς με τέμπο, όπως στον πρώτο αγώνα, οπότε πάμε στη λογική επιλογή του G/G στο 1.71.

  1. Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα (22:30)

Κλείνουμε με αναμέτρηση από την Α’ Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Μετράει 2/2 νίκες με το ίδιο σκορ (2-1), τελευταίο της θύμα ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Φιλοξενείται από την αξιόμαχη Βαγιεκάνο, η οποία είναι αήττητη (1-1-0) και προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Χετάφε. Παρότι οι Καταλανοί συνήθως δεινοπαθούν στο «Βαγιέκας», πιστεύουμε πως θα επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους, επιλέγουμε το διπλό στο 1.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.