Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που τελέστηκε σε βάρος 59χρονου στην πόλη της Πτολεμαΐδας



Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής, η οποία πραγματοποίησε -3- συναλλαγές συνολικού χρηματικού ποσού -175- ευρώ περίπου

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, ο 59χρονος κατήγγειλε ότι τέλη Ιουλίου του 2024, άτομο επικοινώνησε μαζί του μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικώς, και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στην τραπεζική του κάρτα και στη συνέχεια πραγματοποίησε -3- συναλλαγές, μεταφέροντας συνολικά το χρηματικό ποσό των -175- ευρώ περίπου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 26χρονης ημεδαπής σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.