Η υπεροχή της Γιούβε και οι υποσχέσεις από το «κίτρινο υποβρύχιο»



Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνοδεύεται το σημερινό κουπόνι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη νεοφώτιστη Καλλιθέα, στο ματς που κλείνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, ενώ από το υπόλοιπο «μενού» το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ματς Βιγιαρεάλ – Θέλτα και Βερόνα – Γιουβέντους σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Α’ Ιταλίας, αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Όλες οι στοιχηματικές με μπόνους εγγραφής

  1. Χάμαρμπι – Γκάις (20:00)

Ανοίγουμε το δελτίο μας με παιχνίδι από την Α’ Σουηδίας. Η Χάμαρμπι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μάλμε στη βαθμολογία. Στο τελευταίο ματς κέρδισε εύκολα 3-0 τη Βάρναμο αποδίδοντας στο δημιουργικό κομμάτι και διεύρυνε το αήττητο σερί στους πέντε αγώνες. Η Γκάις επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 3-1 της Χάλμσταντ, ωστόσο συνήθως… κολλάει μακριά από το γήπεδό της. Επικρατέστερο σημείο ο άσος στο 1.82.

  1. Ολυμπιακός – Καλλιθέα (20:30)

Πάμε στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του, κέρδισε 2-0 τον Βόλο εκτός. Θα επιδιώξει να συνδυάσει με νίκη το πρώτο φετινό επίσημο ματς στο «Καραϊσκάκης», με τον κόσμο του να αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Η Καλλιθέα συνδύασε με ισοπαλία (0-0) κόντρα στο Λεβαδειακό την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Δύσκολα θα καταφέρει να δυσκολέψει τους Πειραιώτες, περιμένουμε ευρεία νίκη του Ολυμπιακού, οπότε θα ποντάρουμε άσο με Over 3,5 στο 2.22.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.