Καστοριά: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αρκετούς τραυματίες στη διασταύρωση Δισπηλιού – Αμπελοκήπων



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο αυτοκινήτων και τον τραυματισμό αρκετών από τους επιβαίνοντες σ’ αυτά, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, στις 09:00 μ.μ. περίπου, στη διασταύρωση Δισπηλιού – Αμπελοκήπων, στη Καστοριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν δύο ΙΧ επιβατικά, τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό των επιβενόντων.

Αναλυτικότερα, στο γκρι όχημα επέβαιναν ένας οδηγός και μια συνοδηγός καθώς επίσης και ένα βρέφος πίσω, στο ειδικό κάθισμα για μωρά. Από τη σύγκρουση φαίνεται να τραυματίστηκαν οι επιβάτες εκτός του βρέφους. Ενώ στο μαύρο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων σοβαρά. Μάλιστα, χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες των οχημάτων, ώστε να μεταφερθούν στη συνέχεια με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος, στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσε μεγάλη δύναμη της Τροχαίας Καστοριάς και άντρες του Αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού για να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή και να ερευνήσουν τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα.

www.ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.