Ξυπνάνε άσχημες αναμνήσεις στην Άρσεναλ, γκολ στη Βαρκελώνη



Όλα παίζουν εδώ, όλα παίζουν τώρα. Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη και το κουπόνι έχει γιγαντωθεί.

Δείτε ακόμη: Ποια χινάρια παίζουμε σήμερα

  1. Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη (16:30)

Ξεκίνημα με παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, στη γνωστή ώρα του Σαββάτου και με τη γειτονική κόντρα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Στουτγάρδη. Πρεμιέρα με το δεξί στη νέα σεζόν για τη Φράιμπουργκ και 4-0 την Όσναμπρικ στο κύπελλο. Η Στουτγάρδη προέρχεται από την ήττα στο Σούπερ Καπ στην έδρα της Λεβερκούζεν στα πέναλτι, αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και άρεσε. Αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι, γεμάτο με φάσεις, πιθανότατα και γκολ. Με αυτά τα δεδομένα καταλήγουμε στο combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.97.

  1. Άστον Βίλα – Άρσεναλ (19:30)

Συνεχίζουμε με Αγγλία Πρέμιερ και το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Άρσεναλ. Συνάμα και ιδιαίτερο, αφού η Άρσεναλ έχει βρει κακό μπελά, πέρυσι είχε δύο ήττες από την τωρινή της αντίπαλο. Η μία ήταν καθοριστική στην απώλεια του τίτλου. Είναι πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι τακτικής. Για αυτό και θα πάμε στη λογική του ότι δεν θα υπάρξουν έντονες συγκινήσεις και θα προτιμήσουμε το Under 2,5 στο ικανοποιητικό 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.