Καλοπληρωμένα combo και η Σπόρτινγκ



Επιστροφή στις εγχώριες λίγκες μετά τα ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα. Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν κάνει… ποδαρικό στην Μπουντεσλίγκα, εύκολες αποστολές φαίνεται να έχουν Παρί και Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε Γαλλία και Πορτογαλία, αντίστοιχα, ενώ δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα στη La Liga.

Δείτε ακόμη: Που θα βρείτε δωρεάν φρουτάκια book of ra

  1. Θέλτα – Βαλένθια (20:00)

Εκκίνηση με το… δεξί για τη Θέλτα, επικράτησε 2-1 της Αλαβές, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ και τον εμβληματικό Άσπας να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ. Η Βαλένθια προηγήθηκε της Μπαρτσελόνα, όμως δέχθηκε η ίδια ανατροπή κι έμεινε με άδεια «χέρια» την 1η αγωνιστική. Βάζοντας και τα περσινά ματς, η γηπεδούχος τρέχει αήττητο σερί 5-2-0, ενώ η φιλοξενούμενη αγνοεί τη νίκη για 8 ματς (0-2-6). Καλύτερη η εικόνα της Θέλτα στην πρεμιέρα, όμως χρειάζεται και κάλυψη ο άσος. Καταλήγουμε στο combo 1Χ & Over 1,5 σε απόδοση 1.90.

  1. Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:30)

Πρεμιέρα για την Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ δεν… ενθουσίασε, αλλά έκανε τη δουλειά κόντρα στην Άουε (Γ κατηγορία) για το Κύπελλο. Η Λεβερκούζεν κατέκτησε το Σούπερ Καπ, θυμίζοντας τις περσινές συνήθειές της. Ισοφάρισε στο φινάλε τη Στουτγάρδη και επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Αλόνσο παρέμεινε αήττητη στις περσινές 34 αγωνιστικές, ενώ δεν έχει ηττηθεί από την Γκλάντμπαχ στις 9 τελευταίες συναντήσεις τους (7-2-0). Το φαβορί αναμένεται να επικρατήσει, η απόδοση του διπλού μαζί με το Over 2,5 ανεβαίνει στο 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.