Πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ, άφησε υποσχέσεις ο Παναθηναϊκός



Ευρωπαϊκό βράδυ και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης μέσα στην Τούμπα με τη Σάμροκ, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής Λανς. Τα πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ παίρνουν φωτιά, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: Όλα τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ

  1. Ομόνοια – Ζίρα (20:00)

Μια ανάσα βρίσκεται από την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ η Ομόνοια, αρκεί να κάνει αυτό που πρέπει στα διπλά ματς με τη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν. Με φτιαγμένο ηθικό η Ομόνοια μετά τις 2/2 νίκες απέναντι στην ουγγρική Φερεχβάρ. Η Ζίρα έχοντας και την τύχη με το μέρος της πέταξε εκτός την Όσιγιεκ από την Κροατία. Η Ομόνοια είναι πιο έμπειρη, ανώτερη και καλείται να το αποδείξει στο πρώτο ματς στην Κύπρο. Είναι το λογικό φαβορί και η απόδοση του άσου είναι στο 1.78.

  1. ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς (20:30)

Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε απέναντι στη Μάλμε και έχασε χρυσή ευκαιρία για να παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι στο Γιουρόπα. Αυτά είναι στο παρελθόν, πάντως, οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει τα αυτονόητα στην αναμέτρηση με την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς. Η φιλοξενούμενη πετάξε εκτός την Τσέλιε, αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ανώτερος, αλλά και αμυντικά ευάλωτος. Αξίζει το ποντάρισμα στο combo 1 & G/G στο 2.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.