Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων συνελήφθη 60χρονος στη Φλώρινα



Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- δενδρύλλιο κάνναβης, -1- κυνηγετικό όπλο,   -4- μαχαίρια, -1- σιδερογροθιά και -11- φυσίγγια           

Συνελήφθη, χθες (21-08-2024) βραδινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 60χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε μία (1) οικία και μία (1) σταβλική εγκατάσταση του 60χρονου σε περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1 μέτρου και 50 εκατοστών περίπου,
  • -1- κυνηγετικό όπλο,
  • -4- μαχαίρια,
  • -1- σιδερογροθιά και
  • -11- φυσίγγια.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.