Οι Γιαγκίνηδες συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία! – Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Κοζάνη



Οι ξεχωριστοί ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία!

Ύστερα από έναν σούπερ πετυχημένο χειμώνα με εμφανίσεις από τον Έβρο έως την Κρήτη και από την Ευρώπη έως την Αυστραλία ο Σπύρος Ζήσης και ο Παναγιώτης Σικλαφίδης, γνωστοί και αγαπητοί πλέον ως Γιαγκίνηδες, μας χαρίζουν αξέχαστες καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, μέσα από αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια, παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο!

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμά τους για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Παρασκευή 30 Αυγούστου – Κοζάνη

Σάββατο 31 Αυγούστου – Άμφισσα

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου – Κορυδαλλός

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου – Ξάνθη, Γιορτές Παλιάς Πόλης

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου – Ιωάννινα

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου – Νέα Αγχίαλος, Γιορτές κρασιού

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου – Αλεξανδρούπολη, Άιντα Φεστιβάλ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου – Πάτρα, Άιντα Φεστιβάλ

Αυτό το καλοκαίρι οι Γιαγκίνηδες μας παρουσιάζουν ένα καινούργιο πρόγραμμα, αποτελούμενο από κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια με νέες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και παράλληλα μας παρουσιάζουν και τα καινούργια τραγούδια του νέου τους album που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «Άνθρωποι του δρόμου»! Το ενθουσιώδες κοινό τους έχει ήδη αγαπήσει την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη» και ήρθε η ώρα και για τα υπόλοιπα τραγούδια του album!

Μαζί τους μία εξαιρετική τριάδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι και Μάνο Βλάχο στο κοντραμπάσο.

Απολαύστε τους Γιαγκίνηδες στο YouTube,
στο καινούργιο τους 
medley με τα τραγούδια «Μπαξέ Τσιφλίκι», «Χατζηκυριάκειο» και «Απόψε στις ακρογιαλιές»: ΕΔΩ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.