Νορβηγικός άσος… 60 λεπτών και ευρωπαϊκά combo



Δεύτερο… πιάτο των πρώτων αγώνων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς, ενώ διεξάγεται και μία αναμέτρηση για το Κόνφερενς Λιγκ. Επίσης, το βράδυ θα προκύψουν άλλα 6 εισιτήρια για τα προημιτελικά σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Δείτε ακόμη: Παίξε νόμιμα στο betsson casino live

  1. Γκιμαράες – Ζρίνσκι (19:45)

«Τρένο» η Γκιμαράες, μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς για το πρωτάθλημα και το Κόνφερενς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ζυρίχη. Η Ζρίνσκι έχει ρίξει το βάρος στα ευρωπαϊκά ματς, παίρνοντας συνεχόμενες αναβολές στο πρωτάθλημα Βοσνίας. Το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ ξεπέρασε στον 3ο προκριματικό. Υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι και αναμένεται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Αξίζει το συνδυαστικό 1 & Under 3,5, που είναι σε απόδοση 2.05.

  1. Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ (20:00)

Το ματς είναι για τη 15η αγωνιστική της Α Νορβηγίας. Την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του, διεκόπη στο 30′, με το σκορ 0-0, λόγω ρίψης αντικειμένων των οπαδών, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το VAR. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρόζενμποργκ χρειάζεται τη νίκη για να μείνει σε επαφή με την τετράδα. Σε ελεύθερη πτώση η Λίλεστρομ, μετράει 3 συνεχόμενες ήττες. Ιδανική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο. Ο άσος στο 1.98.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.