50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Κοζάνη – 13 & 14 Σεπτεμβρίου



«Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο! Το μέλλον μας, είναι ο Σοσιαλισμός»

Η διαδρομή του Φεστιβάλ έχει ενώσει στο παρελθόν το μεράκι και τη δημιουργία εκατοντάδων καλλιτεχνών από όπου πέρασε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή. Είναι τόπος «συνάντησης» κάθε αγωνίας του λαού και της νεολαίας με την ανατρεπτική πρόταση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία είναι τα ζωτικά «υλικά» του Φεστιβάλ. Αυτά τα στοιχεία είναι ακριβώς που το κάνουν επιτυχημένο.

Με το σύνθημα, το 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή «βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης διαδρομής του» στη Δυτική Μακεδονία. Με μαχητική αισιοδοξία και τη θετική πείρα από όλες τις πόλεις που «πέρασε» καθώς ήταν πετυχημένο, συνεχίζουμε! Δίνουμε μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού στο 50ό Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Στην Κοζάνη το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στο Νιάημερο, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη. Στις 13/9 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: «Γινόμαστε επαναστάτες. Υψώνουμε το ανάστημά μας ενάντια σε κάθε αδικία.» Θα ακολουθήσει συναυλία με την «Κοζανίτικη Φανφάρα». Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

Στις 14/9 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με το Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μεγάλο μουσικό-αφηγηματικό αφιέρωμα στα 50 Χρόνια Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με μεγάλη συναυλία από τη Γλυκερία.

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Κοζάνη – 13 & 14 Σεπτεμβρίου

  1. Φεστιβάλ 13 & 14 Σεπτεμβρίου
    …………..«Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο! Το μέλλον μας, είναι ο Σοσιαλισμός»………………….

    14 Σεπτεμβρίου : Ημέρα κατάνυξης και χαρμολύπης
    Η μεγάλη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού είναι ένας σημαντικός εορτολογικός σταθμός της Εκκλησίας μας. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, ή αποδεχόμαστε τη λυτρωτική δύναμη του Σταυρού του Χριστού και σωζόμαστε, ή παραμένουμε φορείς του κακού και χανόμαστε.
    Ν. ΜΠΕΡΝΤΙΑΓΕΦ Ορθόδοξος Ρώσος φιλόσοφος Η θέση του : Μόνο ένας «θρησκευόμενος» Σοσιαλισμός μπορεί να εμποτίσει τη σύγχρονη κοινωνία με δυναμική ικανή για ανατροπή !!
    Κύριοι του ΚΚΕ δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι ενώ περίτρανα αναδεικνύεται η ολοκληρωτική κατάπτωση της Πολιτικής.
    Κρίμα ! Δεν προβληματίζεστε ;
    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΡΕΣΑΛΤΟ)

    1. Υ.Γ.

      κ. Πρόεδρε του ΚΚΕ σε χάρηκα στη Βουλή: Καταψηφίζουμε τον γάμο ομοφύλων γιατί καταργεί τη μητρότητα και πατρότητα 15.02.2024
      Ὁ Ἅγιος Παΐσιος πρίν δεκαετίες… «Θά ἔρθει καιρός πού θά ψηφίζονται νόμοι …..ὁ κόσμος κόσμος θά σιχαθεῖ τούς πολιτικούς». Τότε ὅμως θά ἀντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί ἀλλά καί τό ΚΚΕ.
      Από το βιβλίο τοῦ Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες προσκυνητῶν – Γέροντας Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης 1924-1994», τόμος Β´, 2η ἔκδοση, σελ. 381.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.