«Μπόμπες» σε Αρμενία και Κροατία



Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τα πλέι οφ σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ να κάνουν σήμερα πρεμιέρα. Μεγάλο ενδιαφέρον και στους επαναληπτικούς για τη φάση των «16» σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Δείτε ακόμη: Η καλύτερη προσφορά* χωρίς κατάθεση

  1. Νόα – Ρουζόμπεροκ (19:00)

Η Νόα έκανε την έκπληξη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και άφησε εκτός συνέχειας την ΑΕΚ. Ωστόσο και η Ρουζόμπεροκ ήταν το αουτσάιντερ του ζευγαριού της, απέκλεισε τη Χάιντουκ. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν την παρθενική τους πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Το σετ είναι επηρεασμένο από την «μπόμπα» της Νόα επί της ΑΕΚ, θεωρούμε τους φιλοξενούμενους ανώτερους ποιοτικά από τους Αρμένιους. Αξίζει η κόντρα, το ασιατικό 2 (+0.5) είναι σε απόδοση 1.85.

  1. Λιλ – Σλάβια Πράγας (22:00)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιλ σόκαρε τη Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο, αποκλείοντάς τη στον επαναληπτικό της Τουρκίας. Θετική και η εντός συνόρων πρεμιέρα της, επικράτησε 2-0 της Ρεμς. «Τρένο» η Σλάβια Πράγας, απέκλεισε με δύο νίκες την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και μαζί με αυτές του πρωταθλήματος έφτασε τις 6 διαδοχικές. Οι Γάλλοι έχουν την ταμπέλα του φαβορί, όμως οι Τσέχοι μοιάζουν επικίνδυνοι. Αξίζει το G/G στο 1.91.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.