Θετικό το πρώτο φιλικό τεστ για την Κοζάνη – Την Τετάρτη (21/8) φιλικό με το Μακεδονικό Κοζάνης



Η ομάδα της  Κοζάνης στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιεί,  έδωσε χθες Κυριακή  το πρώτο φιλικό παιχνίδι της στην Πτολεμαΐδα στο αθλητικό κέντρο “Παντελίδης”  με αντίπαλο τον Αστέρα Καισαριανής.

Ο Αστέρας σαφώς πιο έτοιμος επικράτησε με σκορ 4-2( ημίχρονο 3-1) Τα γκολ για την Κοζάνη σημείωσαν οι Πάλλας και Καραφυλλίδης.

Ήταν μια ευκαιρία για τον  Γιάννη Παρασκευά και  τον Γιώργο Τσέπουρα  να δουν  σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους από το σκληρό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το τεχνικό δίδυμο της Κοζάνης  μοίρασε τους ποδοσφαιριστές στα δύο ημίχρονα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους είχε στη διάθεσή του.

Η νέα ομάδα της Κοζάνης που σίγουρα θέλει το χρόνο της  έδειξε θετικά στοιχεία και αρκετή όρεξη για ποιοτικό και γρήγορο παιχνίδι.

 

Φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 21/8 στο ΔΑΚ

Φ.Σ. Κοζάνη – Μακεδονικός Κοζάνης

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου και ώρα 6.00μ.μ.,   στο ΔΑΚ Κοζάνης, θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό για τους ερυθρόλευκους με αντίπαλο τον συντοπίτη Μακεδονικό Κοζάνης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.