Επιστολή του Γιώργου Σβώλη προς τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Αυτιά



Έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης του οποίου έχω την τιμή να αποτελώ επίτιμος Πρόεδρος, βλέπω τον τόπου μου να σβήνει καθώς παρά τα κίνητρα του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης δεν έρχονται επενδύσεις στην περιοχή οδηγώντας την σε κατάρρευση ( δημογραφική ,οικονομική, κοινωνική ).
Ως μοναδική λύση φαντάζει ο χαρακτηρισμός της ως ΕΟΖ πράξη που θα εξασφαλίζει σημαντικές φοροαπαλλαγές στα πρώτα έτη λειτουργίας των νέων επενδύσεων, με παράλληλη μείωση του ΦΠΑ και των φορολογικών συντελεστών σε επιπεδο Δυτικής Μακεδονίας και βασικό μέλημα τη δημιουργία νέων καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας με βασικό όρο το  65% των εργαζομένων να πληροί υποχρεωτικά κριτήριο εντοπιότητας. Είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για τον τόπο μου και η συνδρομή σας από τη θέση του Ευρωβουλευτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για την προσπάθεια αυτή.
Επίτιμος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γιώργος Σβώλης

2 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή του Γιώργου Σβώλη προς τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Αυτιά

  1. Δεν το συζητάμε!Θα γεμίσει η Δ.Μ. επενδυτές.Ηταν να μην πάει ο Αυτιάς στην ευρωβουλή!Ρε άιντε κάντε καμμιά δουλειά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.