Για κλοπή από εκκλησάκι σε περιοχή της Καστοριάς συνελήφθη 52χρονη



Συνελήφθη χθες (19-08-2024) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, 52χρονη ημεδαπή, για το αδίκημα της κλοπής από εκκλησάκι, σε περιοχή της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, 73χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι άγνωστο άτομο αφαίρεσε από εκκλησάκι ιδιοκτησίας του έναν πλαστικό σταυρό. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η 52χρονη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε τον ανωτέρω σταυρό, ο οποίος βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, η 52χρονη αφαίρεσε, από το ίδιο εκκλησάκι σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, -6- εικόνες, συνολικής αξίας περίπου -150- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.