Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους ανέργους ωφελούμενους της Δ.Υ.Π.Α, του προγράμματος Πράσινες Δεξιότητες



Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους ανέργους ωφελούμενους της Δ.Υ.Π.Α, του προγράμματος ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ότι έχει υποβάλει δύο τίτλους προγραμμάτων κατάρτισης.

  • Κυκλική Οικονομία και
  • Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας (στην υποενότητα ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)

Ο Επιστημονικός και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας καθηγητής Σινάτκας Ι. μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σας προσκαλεί να το επιλέξετε.

Τα δια ζώσης μαθήματα (με φυσική παρουσία 12 ώρες, δύο ημέρες) θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Πανεπιστημίου. Οι 48 αφορούν στη σύγχρονη κατάρτιση και πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως σύμφωνα με το πρόγραμμα στον χώρο του καταρτιζόμενου. Οι υπόλοιπες 20 ώρες αφορούν σε ασύγχρονη κατάρτιση τις οποίες επιλέγει ο καταρτιζόμενος πότε και που θα πραγματοποιήσει και θα καταγράψει στο Σύστημα Τηλεκπαίδευσης.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στην πλατφόρμα της Δ.ΥΠ.Α. (http://voucher.gov.gr) το πρόγραμμα, πρέπει να ακολουθήσουν με τη σειρά τα πιο κάτω βήματα :

1.      Εισέρχεστε στην πλατφόρμα https://voucher.gov.gr και επιλέγετε Επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης από τους Άνεργους Ωφελούμενους. Θα σας ζητήσει Αυθεντικοποίηση Χρήστη με τα στοιχεία του TaxisNet.

  1. Επιλέγετε Θεματική Κατηγορία ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
  2. Επιλέγετε Θεματική υποκατηγορία ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  3. Επιλέγετε Τίτλος Προγράμματος Κατάρτισης Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας
  4. Επιλέγετε Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινα (Προσοχή επειδή η έδρα του ΚΕΔΙΒΙΜ είναι στην Φλώρινα εμφανίζει αυτή και μόνο η πόλη)
  5. Επιλέγετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας με φορέα κατάρτισης το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Μπορείτε να εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε απορία. Όταν ολοκληρώστε την επιλογή σας, στην πλατφόρμα του voucher επικοινωνήστε άμεσα με το voucherkastoria@gmail.com προκειμένου να κατοχυρώσετε θέση.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας του προγράμματος, θα πιστοποιηθούν από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης (Vellum), όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση.

Επιπλέον, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενοι αποκτούν πιστοποιητικό κατάρτισης από το πιστοποιημένο με ISO 21001:2018 Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αποκτούν δηλαδή τίτλο με το κύρος Πανεπιστημιακού Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στην αγορά εργασίας. Αποκτούν επίσης Europass, βεβαίωση μονάδων κατάρτισης ECVET, αναγνωρισμένων στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Συγκρίνετε με τους άλλους φορείς. Όλοι τους προσπαθούν να σφετερισθούν το ανάλογο κύρος μέσω της συνεργασίας τους με Πανεπιστημιακούς φορείς. Εσείς γιατί να μην απευθυνθείτε στην πηγή;

Ρωτήστε καταρτιζόμενούς μας. Ρωτήστε όσους από αυτούς αξιοποιήσαμε στη συνέχεια ως επιμορφωτές.

Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στην διεύθυνση email: voucherkastoria@gmail.com. Τo τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2467440038.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Σινάτκας Ιωάννης

Καθηγητής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.