ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠΑ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πρώην ΟΑΕΔ): Ευχαριστήριο για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς στις 17 Αυγούστου



Στον απόηχο της χθεσινής πυρκαγιάς (17 Αυγούστου 2024)  σε έκταση σε πολύ κοντινή απόσταση στην ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠΑ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πρώην ΟΑΕΔ) ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ Κοζάνης  κ. Αβραάμ Δημήτριος και οι εκπαιδευτικοί, με αισθήματα ευγνωμοσύνης, απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκριση και την επιχείρηση της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, η οποία περιορίστηκε και κατασβήστηκε χωρίς ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμούς, χωρίς να πληγεί το κτίριο της ΕΠΑ.Σ  και με το λιγότερο κόστος στο φυσικό περιβάλλον.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος για την άμεση διάθεση όλων των μέσων, τον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που εργάζονται επίπονα, με γενναιότητα και κίνδυνο τη ζωή τους, για να προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή και τη φύση, Την 8η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων Κοζάνης (8η Ε.ΜΟ.Δ.Ε.)  οι οποίοι, με αυτοθυσία αντιμετωπίζουν κατά πρόσωπο την φωτιά, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης, για τη διάθεση των ειδικών οχημάτων. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κοινότητας Πετρανών κ. Αθανασίου Αθανάσιο, το Τοπικό Συμβούλιο Πετρανών και όλους τους εθελοντές, που συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με τις υδροφόρες και τα μηχανήματα που διέθεσαν προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά και να αποφευχθεί το χειρότερο!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.