Ανώτερη η Τότεναμ, αποδυναμωμένη η Λαμία



Ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα που έκαναν την πρώτη τους σέντρα για φέτος, την περασμένη Παρασκευή. Στη Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός δείχνει να έχει προβάδισμα κόντρα στην αποδυναμωμένη Λαμία, ενώ η Τότεναμ σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη νεοφώτιστη Λαμία.

Διαβάστε ακόμη: Novibet promo code και πως να το εξαργυρώσεις

  1. Παναιτωλικός – Λαμία (21:00)

Η Λαμία πέρυσι έκανε την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της, τερματίζοντας έκτη και μπαίνοντας στα πλέι οφ. Η φετινή χρονιά όμως λογικά θα είναι διαφορετική και αυτό διότι η διοίκηση δεν έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ, ενώ έχουν φύγει και κορυφαίοι παίκτες της περσινής σεζόν. Σε φάση μονταρίσματος είναι και ο Παναιτωλικός αλλά σίγουρα ένα κλικ πιο πάνω από τη Λαμία. Παίζεται ο άσος στο 2.25.

  1. Εγιούσπορ – Μπόντρουμ (21:00)

Ντέρμπι νεοφώτιστων στη γειτονική Τουρκία. Αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν στην πρεμιέρα αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, η Εγιούσπορ έμεινε στο 1-1 με την Αλάνιασπορ, ενώ η Μπόντρουμ ηττήθηκε με 1-0 από την Γκαζιαντέπ. Αμφότερες έδειξαν πως είναι καλοδουλεμένα σύνολα και δημιούργησαν φάσεις. Αυτή τη φορά λογικά θα βρουν δίχτυα. Αξίζει το Over 2,5 στο 2.05.

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.