Έχει δυναμική ο Ατρόμητος, ικανή να μην χάσει η Τσέλσι



Σε φουλ δράση όλα τα elite Πρωταθλήματα της Ευρώπης, με το μενού να περιλαμβάνει επιλογές από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και, φυσικά, την αγαπημένη Stoiximan Super League, όπου προκύπτουν για ποντάρισμα κορυφαίες επιλογές. Αυτό είναι το κουπόνι της Κυριακής, με τα δυνατά μας σημεία.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση του bwin casino live

  1. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Κοντράρεται εύκολα η Μάντσεστερ Σίτι; Η απάντηση είναι ότι δεν κοντράρεται εύκολα… Απέναντι, όμως, στην ενισχυμένη Τσέλσι, που προσπαθεί να βγει από τη μετριότητα τα τελευταία χρόνια, και αγωνιζόμενη εκτός έδρας, αξίζει τον κόπο. Οι Πρωταθλητές Αγγλίας μοιάζουν να μην βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, ο παικταράς Ρόδρι δεν είναι διαθέσιμος, επομένως θα ληφθεί το ρίσκο. Μοιάζει καλό το 1 DNB στο 2.70.

  1. Ατρόμητος – Άρης (20:30)

Ισορροπημένες οι αποδόσεις στο ζευγάρι της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού Πρωταθλήματος και όχι άδικα. Ο Ατρόμητος είναι πολύ ενισχυμένος μεταγραφικά, με νέο προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία, τη στιγμή που ο Άρης καλείται να στηριχτεί στην ομοιογένειά του έχοντας και σημαντικές απουσίες (Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ). Αξίζει η επιλογή στα… αριστερά και στη νίκη των Περιστεριωτών στο 2.60.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.