Ζόρικη εκκίνηση για τη Θέλτα, καθαρίζει η Παρί



Γεμίζει για τα καλά το καθημερινό πρόγραμμα αφού ξεκινάνε πλέον και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Φυσικά ξεχωρίζει η Πρέμιερ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ύπουλη πρεμιέρα με τη Φούλαμ εντός έδρας, ενώ ζόρικη εκκίνηση αναμένεται και στην Ισπανία για τη Θέλτα. Στη… μετά-Εμπαπέ εποχή μπαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα καλύτερα συστηματα ρουλετα

  1. Θέλτα – Λας Πάλμας (22:30)

Οριακά έσωσε τη χρονιά πέρυσι η Θέλτα, κερδίζοντας την παραμονή στις τελευταίες αγωνιστικές. Φέτος δείχνει αρκετά αποδυναμωμένη και λογικά θα περάσει μια ακόμη αγχωτική σεζόν. Για τον ίδιο στόχο θα παλέψει και η Αλαβές, η οποία ωστόσο δείχνει να πατάει καλύτερα ενώ έχει μοντάρει καταλλήλως και το ρόστερ της. Ακόμα υπό κατασκευή η Θέλτα, δεν είναι έτοιμη, σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη. Καταλήγουμε στο 2 DNB στο 2.75.

  1. Xάβρη – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Η Παρί παρ’ ότι δεν θα έχει φέτος τον Εμπαπέ στη διάθεσή της, ετοιμάζεται για ακόμα μια κατάκτηση πρωταθλήματος. Αυτό διότι το επίπεδο των άλλων ομάδων είναι πολύ πιο πίσω από το δικό της. Η Χάβρη είναι μια ομάδα που έσωσε οριακά πέρυσι τη σεζόν και αναμένεται να παλέψει και φέτος για την παραμονή. Η Παρί μπορεί ακόμα να μοντάρεται αλλά καλείται να εκκινήσει τη σεζόν με τρίποντο. Μπορεί να το κάνει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, επιλογή το διπλό με Over 1,5 στο 1.70.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.