Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στην Αιανή, ο 15χρονος Κοζανίτης καραγκιοζοπαίχτης Ηλίας Ώττας – «Για ένα σπουδαίο ταλέντο» κάνει λόγο ο Δήμαρχος Κοζάνης



Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά παρέα με τον διαχρονικό Καραγκιόζη, πέρασαν πριν λίγες μέρες μικροί και μεγάλοι στη Δημοτική Ενότητας Αιανής του Δήμου Κοζάνης, όπου ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Μάστορας και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού, έδωσαν το παρών.

«Πρωταγωνιστής» της παράστασης, ο μόλις 15 ετών Κοζανίτης καραγκιοζοπαίχτης Ηλίας Ώττας, ο οποίος ξεδίπλωσε με μαεστρία το πολύπλευρο ταλέντο του στο θέατρο σκιών, εντυπωσιάζοντας πραγματικά όλους τους θεατές, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία της Αιανής.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Βραδιές Καραγκιόζη», αποτελούν μία κοινή πολιτιστική δράση του Δήμου Κοζάνης και του ΔΗΠΕΘΕ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η οποία έγινε δεκτή με πολλή θέρμη, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα που παρουσιάστηκε.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο του χρόνου η εν λόγω δράση, τονίζοντας ότι ο κόσμος την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο νεαρός Ηλίας, τον οποίο έδωσε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια, αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές Ιουλίου, οι «Βραδιές Καραγκιόζη» περιόδευσαν σε Κοίλα, Δρέπανο, Κρόκο, Ακρινή, Πετρανά, Ξηρολίμνη, Βατερό, Αγία Παρασκευή, Άνω Κώμη, Αιανή ενώ η τελευταία παράσταση για φέτος, θα λάβει χώρα στις 5 Σεπτεμβρίου στην κοινότητα της Λευκοπηγής.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.