Δήμος Βοΐου: Επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΕ.Π.Ε.Α.)Σιάτιστας



Επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΕ.Π.Ε.Α.) Σιάτιστας με την προκήρυξη δύο (2) θέσεων μελών Παιδαγωγικής Ομάδας (Εκπαιδευτικού Προσωπικού).

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιτυχημένη έκβαση των πρωτοβουλιών που ανέλαβε εδώ και 5 χρόνια, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η Δημοτική Αρχή για την επαναλειτουργία του.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρει το ΚΕ.Π.Ε.Α. (ΚΠΕ) Σιάτιστας σε  λειτουργία, έτοιμο να επιτελέσει τον σημαντικό του ρόλο στην ανάδειξη της φυσικής ιστορίας και του περιβάλλοντος  της περιοχής και θα αποτελέσει ξανά πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές των σχολείων.

Η Δημοτική Αρχή τονίζει ότι θα παρέχει κάθε στήριξη ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του και να αποτελέσει το ΚΕ.Π.Ε.Α. σημείο αναφοράς για εκπαιδευτές, πανεπιστήμια και σχολεία.

Από τη νέα σχολική χρονιά αναμένουμε την επίσκεψη δεκάδων σχολείων από όλη τη χώρα τόσο στο κτίριο του Τραπαντζείου Γυμνασίου όσο και στις υποδομές του ορειβατικού καταφυγίου Μπούρινου  μετά και την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από την Μπάρα Σιάτιστας έως και το καταφύγιο.

Με ολοκληρωμένο σχέδιο, υπευθυνότητα και επιμονή, η Δημοτική Αρχή  πραγματοποιεί το όραμά της για την προβολή της περιοχής και την εκπαίδευση των νέων σε θέματα περιβάλλοντος και αειφορίας, μέσω της αξιοποίησης όλων των υποδομών που διαθέτει ο Δήμος.

Φωτογραφία: Διονύσης Μπόσιακας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.