«Μαζί για την Κοζάνη»: Ευχαριστούμε την Κίνηση για τις παραδοχές στο θέμα της ΔΕΠΕΠΟΚ



Με σημερινή της ανακοίνωση, η Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να Ζεις» παραδέχεται ανοιχτά και ξάστερα ότι όντως η ΔΕΠΕΠΟΚ είναι μια επιχείρηση που χρήζει άμεσης εξυγίανσης. Επιπλέον, παραδέχεται ότι τα πέντε χρόνια της δικής της αυτοδιοικητικής περιόδου στο τιμόνι του Δήμου, δεν ήταν αρκετά για να λύσουν τα προβλήματα της επιχείρησης.

Ωστόσο, ανεύθυνα και καιροσκοπικά, κατηγορεί τώρα την νυν Δημοτική Αρχή για τους μόλις οκτώ μήνες θητείας της, η οποία μάλιστα κατάφερε και πέτυχε, γρήγορα και αποτελεσματικά, την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών, που βάραιναν τη ΔΕΠΕΠΟΚ.

Παράλληλα, η Κίνηση συνεχίζει την μικροπολιτική τακτική απόδοσης ευθυνών σε πρόσωπα που ουδέποτε είχαν ευθύνη για την πορεία της επιχείρησης, κάτι όμως που δεν συμβαίνει με νυν στελέχη της. Εκεί όμως τηρεί σιγή ιχθύος. Συνεπώς, η νοοτροπία του «τσουβαλιάσματος» είναι κάτι που, δυστυχώς, χαρακτηρίζει την Κίνηση, η οποία εσχάτως ρέπει σε μια λαϊκίστικη τροχιά.

Κλείνοντας, οι αστειότητες για το εάν υπάρχει σχεδιασμός εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στα ζητήματα του Δήμου, αυτό φαίνεται καθημερινά, μέσα από την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, που όπως προείπαμε, και η Κίνηση αναγνωρίζει.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.