Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου για δωρεά ακινήτου



Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στους γενναιόδωρους δωρητές Νικόλαο Κοκολιό, Θεοδώρα Κούνουπα, Ελένη Σακκελαριάδη, Αλίκη Αλεξιάδου, Δανάη Τερζοπούλου, Ελένη Καλικατζάρου, Δημοσθένη Γιαντσούλη, Θεοδώρα Δουδούμη και Ευαγγελία Κοκολιού για την ανεκτίμητη δωρεά τους ενός οικοπέδου εμβαδού τριακοσίων τριάντα δύο τετραγωνικών μέτρων και δεκατριών εκατοστών (332,13 m²) στη οδό Φιλίππου.

Η γενναιοδωρία τους θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και ευημερία του δήμου μας. Η δωρεά αυτή αποτελεί πρότυπο αλληλεγγύης και κοινωνικής υπευθυνότητας, ενισχύοντας την προσπάθειά μας για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την πληρεξούσια δικηγόρο των δωρητών, κυρία Αναστασία Τσάτσου, για την πολύτιμη συνεισφορά της στην ολοκλήρωση της δωρεάς.

Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη και η συμβολή σας καθοριστική για την πρόοδο του Δήμου Σερβίων. Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές για την ανεκτίμητη προσφορά τους και για την εμπιστοσύνη τους προς το Δήμο Σερβίων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.