Εκδρομή στους Άγιους Σαράντα – Αργυρόκαστρο – Βουθρωτό διοργανώνει ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης



OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» διοργανώνει εκδρομή για Άγιους Σαράντα – Αργυρόκαστρο – Βουθρωτό  το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου με μια (1) διανυκτέρευση και ημιδιατροφή το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου στους Άγιους Σαράντα με ζωντανή μουσική. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται σε 110 € / άτομο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να έχει ταυτότητα όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του με λατινικούς χαρακτήρες και παρακαλείται να δηλώσει συμμετοχή στο τουριστικό γραφείο PAPAZISIS TOURS (Ι.  Τράντα 2 – 2461026397) μέχρι τις 31/08/2024 καταβάλλοντας ως προκαταβολή το ποσό των 50€ και επιδεικνύοντας την ταυτότητά του προκειμένου να επιβεβαιώνεται η δυνατότητα της χρήσης της.

Λεπτομέρειες και πλήρες πρόγραμμα θα καθοριστούν με την ολοκλήρωση των κρατήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6944301481 (κ. Λέντζη Χρήστο) και 6973295222 (κ. Πιτένη Θεόδωρο).

 Από το Δ/Σ του Συλλόγου

Σημείωση: Το Πρόγραμμα της εκδρομής μπορείτε να το δείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Συλλόγου, https://kozansam.webnode.gr στη σχετική ανακοίνωση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.