Δήμος Κοζάνης: Παραπλάνησης συνέχεια από τοπική ιστοσελίδα – Ανακρίβειες, παραποιήσεις και…οφθαλμαπάτες



Συνεχίζεται η ανάρτηση παραπλανητικών αναρτήσεων από τοπική ιστοσελίδα, η οποία, κατά κοινή ομολογία, βρίθει ανακριβειών και παραποιήσεων.

Αυτή τη φορά, έρχεται να παραπληροφορήσει τους πολίτες για την εξυγίανση της ΔΕΠΕΠΟΚ, την οποία έχει ήδη ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, κλείνοντας χρονίζουσες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ήδη, μπήκαν σε τάξη απλήρωτοι μισθοί υπαλλήλων και πρώην προέδρων, ληξιπρόθεσμες δόσεις δανείων, ανεξόφλητα ενοίκια, φόροι και ρεύμα, όλα ερχόμενα από ένα χρονικό βάθος 15ετίας.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «ξέχασε» να αναφέρει τα παραπάνω στοιχεία, στοχοποιώντας αναίτια τον νυν Πρόεδρο της επιχείρησης Απόστολο Καραχάλιο.

Σε αυτό το σημείο έρχονται να προστεθούν και οι… «οφθαλμαπάτες» της ιστοσελίδας καθώς οι αναρτήσεις της, αρχίζουν πλέον να μπερδεύουν μισθούς, αποφάσεις…ακόμη και τη “Διαύγεια”. Ειδικότερα, έφτασε στο σημείο να «βαφτίσει» την ορθή επανάληψη, ως αληθινή (;) απόφαση, βάζοντας και πάλι στο κάδρο, εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης, συνεχίζοντας έτσι τη γνωστή τακτική σπίλωσης των Δημοτικών μας Υπαλλήλων, που ακολούθησε με το “Βοήθεια στο Σπίτι”. Και το λέμε αυτό διότι διερωτάται για το «ποιοι» ανέβασαν στη Διαύγεια την απόφαση. Μόνο οι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν αυτό το δικαίωμα. Θα το ήξερε εάν έκανε ρεπορτάζ.

Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις υπηρεσιακών στελεχών της ΔΕΥΑΚ, στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα, σαφώς και δεν ισχύουν καθώς τα εν λόγω στελέχη, υπερψήφισαν την αποπληρωμή των χρεών της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΠΕΠΟΚ, στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και κάποιοι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Μαζί με τον κόσμο, Δήμος Κοζάνης και Δημοτική Αρχή, εργάζονται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπιστούν παθογένειες του παρελθόντος, βάζοντας ένα φρένο σε πολιτικές και λογικές που μας πήγαν πίσω.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.