Ανοίγει το ματς στην Τούμπα, παλεύει για την πρόκριση η Καραμπάγκ



Τα κομβικά ματς για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στην επικίνδυνη Μάλμε και να πάρει την πρόκριση, ενώ η Καραμπάγκ δείχνει να έχει ελαφρύ προβάδισμα κόντρα στη Λουντογκόρετς. Σέντρα έχουμε και στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα φρουτακια που πληρωνουν καλά

  1. ΠΑΟΚ – Μάλμε (20:30)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έπιασε την καλύτερη απόδοση στη Σουηδία, αλλά βρήκε δίχτυα δύο φορές και πλέον μπροστά στην καυτή Τούμπα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ωστόσο, όπως είδαμε και στην πρώτη αναμέτρηση, η Μάλμε πρόκειται για μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα που δημιουργεί φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Συνδυάζοντας και την αποτελεσματική επίθεση των γηπεδούχων, θα στραφούμε στο Combo του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 2.15.

  1. Λουντογκόρετς – Καραμπάγκ (21:00)

Στο φινάλε του πρώτου αγώνα η Λουντογκόρετς έφυγε με μια σπουδαία νίκη 2-1 από το Αζερμπαϊτζάν και ουσιαστικά αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση πλέον. Ωστόσο, οι Αζέροι αποτελούν ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σπουδαία άλματα στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένοι απόψε. Δεν ξέρουμε εάν εν τέλει πάρουν την πρόκριση, αλλά έχουν τα φόντα για τη νίκη, κρατάμε το διπλό στο 2.60.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.