Με το ασιατικό της Γκαζιαντέπ και το «υψηλό» στην Τσάμπιονσιπ



Αρχίζουν και οι Δευτέρες, πλέον, να έχουν στοιχηματικό νόημα και καλές επιλογές από σημαντικά πρωταθλήματα. Ενδιαφέρον έχουν ματς από Τουρκία, Πορτογαλία, Πολωνία και Ρουμανία. Ενώ θα υπάρξει και μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου από την αγγλική Championship και τη ματσάρα ανάμεσα στη Λούτον και την Μπέρνλι.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Ποια είναι τα φρουτακια με σιγουρο μεγαλο κερδος

  1. Mπόντρουμ – Γκαζιαντέπ (21:00)

Το πρόβλημα για τη νεοφώτιστη, στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας, Μπόντρουμ είναι πως θα κληθεί να παίξει δίχως κόσμο και μόνο με φιλάθλους των φιλοξενούμενων στην έδρα της λόγω τιμωρίας. Δεν ενισχύθηκε πολύ στς μεταγραφές, ενώ σίγουρα η Γκαζιαντέπ κρίνεται πιο έμπειρη. Οι προσθήκες της, επίσης, κρίνονται καλές. Οπότε στέκει ποντάρισμα με κάλυψη στους φιλοξενούμενους. Αξίζει η επιλογή στα… δεξιά, στο ασιατικό +0.25 στο 1.80.

  1. Λούτον – Μπέρνλι (22:00)

Η Λούτον έχει απουσίες στην πρεμιέρα της Championship, όμως στα συν της είναι η έδρα. Η Μπέρνλι μοιάζει ενισχυμένη μεταγραφικά, όμως καλείται να ξεπεράσει (όπως και η αντίπαλός της) την απογοήτευση από τον υποβιβασμό από την αγγλική Premier League. Δεν αποκλείεται η αλληλοεξουδετέρωση… Κρίνεται εφικτή η ισοπαλία στο 3.54.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.