Χ. Γκοβεδάρος: Με γοργό ρυθμό εξελίσσονται οι εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης στη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού



Για τις εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης της γέφυρας στο Βενέτικο ποταμό, ενημέρωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων, Χάρης Γκοβεδάρος .
‘Με γοργό ρυθμό εξελίσσονται οι εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης στη γέφυρα του Βενέτικου ποταμού.
Περί τα τέλη του Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου οι εργασίες πέραν από το κάτω τμήμα του φορέα της γέφυρας θα συνεχιστούν και στο άνω τμήμα αυτού, με τη στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος, την ορθή απορροή των ομβρίων υδάτων και τη διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο άνω τμήμα της γέφυρας θα απαιτηθεί η διακοπή της διέλευσης της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα και για χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών έως την αποπεράτωσή τους.
Οι εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης της γέφυρας -σύμφωνα με το μελετητή-, θα δώσουν το χρόνο ώστε η Περιφερειακή Αρχή να προχωρήσει σε ενέργειες που θα οδηγήσουν στην κατασκευή νέας γέφυρας στο τέλος της επόμενης δεκαετίας’.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.