Σημαιοφόροι Τελετή Λήξης: Πέφτει απόψε η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων



Σημαιοφόροι Τελετή Λήξης: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη η δεύτερη σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πρόκειται να είναι η δεύτερη σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μετά τον Εμμανουήλ Καραλή στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Τα «συγχαρητήρια» του Αντετοκούνμπο στον σημαιοφόρο Καραλή
Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17:10.

www.alphafreepress.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Σημαιοφόροι Τελετή Λήξης: Πέφτει απόψε η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων

  1. .Στην τελετὴ έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

    1. σ’ ένα άθλιο σκετσάκι, με πρωταγωνιστὲς τραβεστί, χλευάζονταν ο Μυστικὸς Δείπνος και ολόκληρη η χριστιανοσύνη

    Τι θα εξευτελίσουμε, λοιπόν; Το εύκολο θύμα: τον Χριστιανισμό! Όμως, μόνο ιδεοληπτικοί δεν αντιλαμβάνονται πως ο Χριστιανισμός με την εγγενή ανεκτικότητά του (όστις θέλει οπίσω μου ελθείν…) και την επαναστατική, για την εποχή που διατυπώθηκε, αντίληψη της ισότητας των ανθρώπων (ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυ· πάντες γαρ υμείς εις έστε εν Χριστώ Ιησού) διαμόρφωσε, μετά από πολλές περιπέτειες και ποταμούς θρησκευτικών αιμάτων, τη σημερινή Ευρώπη, στην οποία κανένας δεν διώκεται λόγω των φιλοσοφικών του πεποιθήσεων.
    Κανένας δεν κινδυνεύει να χάσει το κεφάλι του ως βλάσφημος, αν δηλώνει, όπως ο γράφων, αγνωστικιστής.
    Αν έκαναν το ίδιο και με τον Μουχαμέτη, αν η ευτραφής κυρία με το κωμικό φωτοστέφανο παρωδούσε τον Προφήτη, σε πόσα λεπτά θα είχε καεί το Παρίσι;
    Θάνος Τζήμερος πρώην πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”
    Capital.gr 31-7-24
    2. Παγκόσμια κατακραυγή για την αδικία σε βάρος της Ιταλίδας πυγμάχου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ WOKE χειρότερος κι απ’ τον μεσαίωνα. Άντρας χτυπάει γυναίκα και παίρνει βραβείο.

  2. Εἶναι προσβολή πρός τό εὐρωπαϊκό πνεῦμα καί τόν εὐρωπαϊκό πολιτισμό τό γεγονός ὅτι ἡ γαλλική ἀστυνομία συνέλαβε καί διέσυρε ὁμάδα Χριστιανῶν, οἱ ὁποῖοι εἶχαν ἀναρτήσει στό λεωφορεῖο τους ἕνα πανώ πού ζητοῦσε νά σταματήσουν οἱ ἐπιθέσεις ἐναντίον Χριστιανῶν.

    ιστολόγιο ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ 12-8-24

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.