Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις ευρωπαϊκές λίγκες



Μπαίνουμε στα μισά του Αυγούστου και το θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Έχουν ξεκινήσει ένα σωρό γνωστά ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και βρισκόμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για να βρεθούν στη σέντρα και οι μεγάλες λίγκες. Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι, οι προβολείς σε Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τουρκία και Πορτογαλία.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση της νέας στοιχηματικής elabet

  1. Σέφιλντ Γουένστεϊ – Πλίμουθ (18:00)

Με το καλημέρα η Σέφιλντ δίνει ένα κρίσιμο ματς στη μάχη για την παραμονή ενάντια στην Πλίμουθ. Αυτός είναι ο στόχος και των δύο ομάδων στην Τσάμπιονσιπ, να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Σέφιλντ δείχνει ότι βρίσκεται ένα κλικ πιο μπροστά στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Είναι στο χέρι της να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ξεκινήσει με νίκη στη νέα σεζόν. Ο άσος σε απόδοση 1.83.

  1. Σάμσουνσπορ – Μπεσίκτας (21:45)

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, εκεί που η Σάμσουνσπορ φιλοξενεί την Μπεσίκτας. Νέος τεχνικός στη γηπεδούχο, δεν φαίνεται ότι είναι έτοιμη για την καυτή πρεμιέρα που την περιμένει. Η Μπεσίκτας έρχεται με φορά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε με 5-0 τη Γαλατάσαραϊ στον τελικό του Σούπερ Καπ.  Αυτό το αποτέλεσμα προφανώς δίνει τεράστια ώθηση στη φιλοξενούμενη. Έρχεται με φόρα και είναι φαβορί το διπλό στο 1.94.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.