Ληστεία στην Κοζάνη: Έδεσαν ηλικιωμένο άντρα στο διαμέρισμα του



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR:

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2024 σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σκρκας, στην οδό Ηροδότου στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου και έδεσαν τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι.

Το θύμα ηλικίας 80 ετών περίπου παρέμεινε δεμένο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ οι δράστες παραμένει άγνωστο τι ακριβώς αφαίρεσαν από το διαμέρισμα.

Ο 80χρονος άντρας καλούσε σε βοήθεια ενώ το πρωί του Σαββάτου κάτοικος της περιοχής φαίνεται να άκουσε την έκκληση σε βοήθεια και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ομάδα ΔΙΑΣ ενώ μέχρι και αυτή την ώρα στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται η Ασφάλεια της Κοζάνης όπου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο άντρα όπου διακομίσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προληπτικά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες δε φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.