Ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου για τη φετινή Γιορτή Ροδάκινου



Ο Δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για τη φετινή Γιορτή Ροδάκινου, αναφέρει:

“Η 18η Γιορτή Ροδάκινου πέρασε ήδη στο παρελθόν. Διοργανωτές της φετινής γιορτής ήταν ο Δήμος Βελβεντού, οι Συνεταιρισμοί ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού και συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτ. Μακεδονίας, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού, η Παιδική Βιβλιοθήκη, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, o MOTOBE, η Επιτροπή Ισότητας, το ΚΑΠΗ, η ομάδα Συσσιτίου του Δήμου και το ΚΔΑΠ “Καταράχτης γνώσεων”. Στην υλικοτεχνική υποστήριξη συνεισέφεραν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και δεκάδες εθελοντές.

Η συμμετοχή και η δραστηριοποίηση τόσων φορέων και των μελών τους καθώς και τόσων πολλών εθελοντών κάθε ηλικίας έκανε κι αυτή την γιορτή ένα σπουδαίο συμμετοχικό γεγονός που διαφήμισε αφενός τα τοπικά μας προϊόντα αφετέρου δε το ίδιο το Βελβεντό. Μπορεί να μην φιλοξενήσαμε διάσημα ονόματα σε μουσικές εκδηλώσεις της μιας βραδιάς, όμως δώσαμε βήμα στο ντόπιο δυναμικό κάθε ηλικίας για μια πλειάδα πολιτιστικών δράσεων, εικαστικών εκφράσεων, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για μια τοπική κοινωνία που θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο της.

Ευχαριστίες οφείλουμε

Στους συνεταιρισμούς, στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις από το Βελβεντό που στήριξαν οικονομικά και υλικά την Γιορτή και την διοργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων.

Στους εθελοντές και εθελόντριες για την εξυπηρέτηση των περιπτέρων και για την παρασκευή παραδοσιακής μαρμελάδας, τα παιδιά για τις διοργανώσεις των παιδικών κατασκευών και παιχνιδιών, τους δεκάδες εικαστικούς καλλιτέχνες για τις εκθέσεις τους, τις γυναίκες για την εκδήλωση της αγρότισσας, τους μοτοσικλετιστές για τα παιχνίδια και τις επιδείξεις τους, τους καλλιτέχνες για τις ωραίες μουσικές παραστάσεις τους και κάθε άλλον εθελοντή για την συμβολή και την παρουσία του στην γιορτή.

Στους αιρετούς του Δήμου και την Επιτροπή των Κοινωφελών Δράσεων για την βοήθειά τους.

Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τα τηλεοπτικά κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ που πρόβαλαν τη γιορτή μας.

Και τέλος τους βελβεντινούς, τους ετεροδημότες, τους ομογενείς και όλους τους επισκέπτες που συμμετείχαν. 

Η Γιορτή Ροδάκινου κλείνοντας έναν εικοσαετή κύκλο παρουσίας θα αξιολογηθεί για την ως τώρα πορεία της και για τα περαιτέρω”.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.