Γενική πρόβα με γκολ για τον Ολυμπιακό, για το χρυσό οι ΗΠΑ



Αν τα live casino online δεν είναι το αντικείμενο σας, το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Και τι δεν έχει το σημερινό πρόγραμμα; Μεγάλος τελικός, για το χρυσό μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες μπάσκετ του κόσμου, ΗΠΑ και Γαλλία. Τελικός του Community Shield στην Αγγλία, με ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι.

 

Και, φυσικά, την πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης του ελληνικού Πρωταθλήματος, μαζί με Σκωτία και Τουρκία. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πρόγραμμα της ημέρας…

 

  1. Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (17:00)

 

Η Σίτι δημιουργεί τη δική της δυναστεία στην Αγγλία, μετά το 4ο σερί Πρωτάθλημα. Επίδοση που δεν έχει ξαναγίνει στο Νησί και αποδεικνύει ότι, κάποιες φορές, τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία… Είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Γιουνάιτεντ που διανύει αντίθετη πορεία. Βέβαια, η πιο χαρούμενη στιγμή της πέρυσι ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Λόγω αγωνιστικών προβλημάτων των Κυπελλούχων, αλλά και της εναλλακτικής 11άδας που ετοιμάζει ο κόουτς Γκουαρδιόλα, πιστεύουμε σε ένα ανοικτό ματς. Αξίζει το ποντάρισμα στο combo G/G & Over 2,5 στο 1.75.

 

  1. Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός (20:30)

 

Το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η ήττα, με 4-3, στο Φάληρο ανέδειξε ορισμένα σημαντικά αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού. Σίγουρα, προετοιμασία είναι και αυτά δεν μετρούν τόσο. Όμως, για τα δεδομένα της εποχής, οι Πειραιώτες έχουν ζητήματα στα μετόπισθεν. Ο Άρης Λεμεσού έθεσε υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν στην Κύπρο και έχει ενισχυθεί. Εμπρός στο κοινό του, θα κοιτάξει να σκοράρει. Λογικό μοιάζει το αμφίσκορο και ένα 90λεπτο με γκολ. Επιλέγουμε το combo G/G & Over 2,5 στο 1.85.

 

  1. Γαλλία – ΗΠΑ (22:30)

 

Απίστευτος τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο Παρίσι. Μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο είναι οι Αμερικάνοι, που δυσκολεύτηκαν, πάντως, στον ημιτελικό απέναντι στους Σέρβους. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει κάτι. Οι ΗΠΑ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και τούτο δύσκολα θα το αμφισβητήσουν οι Γάλλοι. Δεν αποτελούν σύνολο να χτυπήσει το φαβορί και λογικά το χάντικαπ βγήκε ψηλά. Καλό ποντάρισμα είναι η νίκη των ΗΠΑ με 17+ πόντους στο 1.90.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.