«Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» – Επισκέψεις σε Μεταξά και Λιβαδερό



Χθες, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, πραγματοποιήθηκε η δράση «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» στη Δημοτική Κοινότητα του Μεταξά και στη Δημοτική Ενότητα του Λιβαδερού. Η πρωτοβουλία αυτή έδωσε την ευκαιρία στους δημότες να εκφράσουν τα προβλήματά τους και να συζητήσουν με το Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου και τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Θεοδώρα Αγοραστού, Έφη Παπαδοπούλου, Καλλίνικος Χολέβας, Σταύρος Παπαδόπουλος, Λευτέρης Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μαραμής, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Σάββας Σαλτσίδης, Βασίλης Αγοραστός, Κωνσταντίνος Τζιούτζιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Δήμου.

Οι κάτοικοι του Μεταξά και του Λιβαδερού είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα παράπονά τους και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, λαμβάνοντας άμεσες απαντήσεις και δεσμεύσεις για δράσεις από τη δημοτική αρχή.

Συνέχεια της Δράσης

Η δράση «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, με τις εξής επισκέψεις:

-Κρανίδια στις 18:30 (Καφενείο)

-Αυλές στις 19:30 (Πλατεία)

-Γούλες στις 20:30 (Καφενείο)

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους να παραστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις συναντήσεις, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο δήμο μας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.