Πρεμιέρες με στήριξη σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπρέντα



Ίσως είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού που θυμίζει τόσο πολύ… χειμώνα. Αρχίζουν σιγά σιγά τα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις από Τουρκία, Ολλανδία και αγγλική Championship μεταξύ άλλων. Φυσικά, ο τελικός του ποδοσφαιρικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα μπορούσε να λείπει.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτικό λαιβ σκορ ποδοσφαιρικών αγώνων

  1. Γκρόνινγκεν – Μπρέντα (21:00)

Μπορεί η Γκρόνινγκεν να μπαίνει σε αυτήν την πρεμιέρα, στην Ολλανδία, προερχόμενη από καλές εμφανίσεις στα φιλικά, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο με την Μπρέντα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν νέο προπονητή, αισιοδοξία για τη σεζόν που αρχίζει και θα αντιμετωπίσουν αντίπαλο που δεν υπολογίζει τον καλύτερό του παίκτη (Πόστεμα). Σε συνδυασμό με τις μέτριες αποδόσεις στο φαβορί, μπαίνουν άλλες σκέψεις. Κρίνεται εφικτό να βγει, το ασιατικό χάντικαπ +1.0 στο 1.82.

  1. Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

Άλλη μία πρεμιέρα… Ο μαραθώνιος της αγγλικής Championship αρχίζει, με τη Σέφιλντ να είναι φαβορί νίκης στο Πρέστον. Μπορεί ακόμα το ρόστερ των φιλοξενούμενων να μην έχει σχηματοποιηθεί. Μπορεί να υπάρχουν θέσεις, όπου χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Όμως ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος και χαρακτηρίζεται, ομοίως, από στασιμότητα στις προσθήκες. Καλό ποντάρισμα είναι η νίκη της Γιουνάιτεντ στο 2.40.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.