Ο Δήμαρχος Σερβίων δίπλα στους δημότες – Συνέχεια στις επισκέψεις και τον διάλογο στις δημοτικές κοινότητες



Στο πλαίσιο της δράσης «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο», ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, συνεχίζει τις επισκέψεις του στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να εκφράσουν τα ζητήματα και τις ανησυχίες τους.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις κοινότητες Κρανιδίων, Αυλών και Γουλών, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν. Στις συναντήσεις αυτές, ο κ. Ελευθερίου συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Θεοδώρα Αγοραστού, Έφη Παπαδοπούλου, Καλλίνικο Χολέβα, Σταύρο Παπαδόπουλο και Λευτέρη Χατζηλαζάρου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μαραμή, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Σάββα Σαλτσίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Δήμου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Δήμαρχος Σερβίων, δεν περιορίζεται απλώς στη συζήτηση με τους δημότες, αλλά καταγράφει αναλυτικά κάθε αίτημα και πρόβλημα που του παρουσιάζεται. Αυτή η καταγραφή είναι ένα ουσιαστικό βήμα για την παρακολούθηση και την επίλυση των ζητημάτων σε κάθε περιοχή. Ο κ. Ελευθερίου δεσμεύεται ότι κάθε ζήτημα που αναφέρεται θα προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκεται όχι μόνο η διαπίστωση των προβλημάτων αλλά και η έγκαιρη υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος και η ομάδα του θα συνεχίσουν τις επισκέψεις τους στις εξής κοινότητες:

Προσήλιο στις 18:00 (στο Σχολείο)

Πολύρραχο στις 19:30 (στην Πλατεία)

Τριγωνικό στις 21:00 (στην Πλατεία)

Η δημοτική αρχή παραμένει αφοσιωμένη στην άμεση επικοινωνία με τους δημότες και δεσμεύεται για την εξεύρεση λύσεων στα θέματα που τίθενται σε κάθε κοινότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.