Combo στη Σεν Γκάλεν, παιχνίδι με γκολ στην Πολωνία



Η αγωνιστική δραστηριότητα στα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζεται, με παιχνίδια από το Τσάμπιονς και το Κόνφερενς Λιγκ να μπαίνουν στις επιλογές μας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αγώνες από το ιαπωνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βραζιλίας, οι οποίοι προσφέρουν εναλλακτικές στις κύριες αγορές νικητή, Over/Under και χάντικαπ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Εδώ θα βρεις το πιο αναλυτικό κουπόνι παμε στοιχημα οπαπ

  1. Σεν Γκάλεν – Σλασκ (21:30)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Ελβετοί, με σερί νίκες. Σε όλες ήταν καλοί επιθετικά και σε συνδυασμό με την έδρα, δικαίως δίνονται φαβορί στο πρώτο ματς με τη Σλασκ για το Κόνφερενς Λιγκ. Οι Πολωνοί δεν βρίσκονται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση. Οι αποδόσεις νίκης της Σεν Γκάλεν βρίσκονται σε πτωτική πορεία. Για να υπάρχει αξία στο σημείο, θα πρέπει να προστεθεί και επιλογή στα γκολ. Αξίζει το ποντάρισμα στο combo «1 & Over 1,5» στο 1.73.

  1. Γιαγκελόνια – Μπόντο Γκλιμτ (21:45)

Είναι διαφορετικές ομάδες, με ξεχωριστά προτερήματα, κατάσταση που καθιστά το ζευγάρι για το Τσάμπιονς Λιγκ αμφίρροπο και απρόβλεπτο. Η Γιαγκελόνια, για να ελπίζει στην πρόκριση, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Επομένως να σκοράρει. Η Μπόντο Γκλιμτ αποτελεί εξαιρετικό σύνολο επιθετικά, προσόν που καμουφλάρει αρκετά τις κλασικές αδυναμίες των σκανδιναβικών ομάδων στην άμυνα. Επιλέγουμε το G/G στο 1.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.